Crezul nostru

Privind in perspectiva, scopul echipei MAGNUM Therm este, in continuare, cel de a oferi servicii de calitate cu promptitudine si seriozitate.
Administrator,
ing. Mircea Lucian Medvid

0
ANGAJATI
0+
CASE SI BIROURI
0%
CLIENTI FERICITI!
0+
ORASE IN CARE AM LUCRAT
0+
CAFELE BAUTE ALATURI DE CLIENTI

MAGNUM THERM

Firma SC MAGNUM THERM SRL a fost înfiinţată în anul 2007, având ca obiect principal de activitate distributia şi instalarea de echipamente termice, ventilaţie şi climatizare cu diverse aplicaţii: spaţii rezidenţiale, sedii de firme, clădiri de birouri, hoteluri, apartamente, hale industriale, etc.

Pe masura ce solicitarile clientilor au crescut, SC MAGNUM THERM SRL si-a diversificat gama produselor comercializate, fiind in prezent reprezentant pentru REHAU, PURMO, VIESSMANN, FERROLI, IMMERGAS, VOGEL&NOOT, De LONGHI, DANFOSS, HUMMEL. Fiecare marca de echipament oferit de MAGNUM THERM inseamna o solutie avantajoasa si performanta in domeniu, pe plan intermational!

Ca o confirmare a rezultatelor obtinute SC MAGNUM THERM SRL detine Certificatul care atesta conformitatea Sistemului de Management al Calitatii cu standardul international ISO 9001:2000, Sistemului de Management de Mediu cu standardul international SR EN ISO 14001:2005, EN ISO 14001:2004 , Sistemului de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale cu standardul international SR OHSAS 18001:2008/BS OHSAS 18001:2007, Sistemul de Management al Responsabilitatii Sociale SA 8000:2008 si Sistemul de Management al Securitatii Informatiei SR ISO/CEI 27001:2006 ISO/CEI 27001:2005.
Consultanta pentru alegerea si dimensionarea corecta a echipamentelor, instalarea la cheie, service-ul prompt si competent pentru perioada de garantie si postgarantie, comunicarea directa si eficienta sunt confirmarile de care aveti nevoie.

Până la această dată firma MAGNUM THERM SRL a distribuit prin reteaua proprie de dealeri diverse marci de prestigiu, cum ar fi: FERROLI, CLINT, DAIKIN, SHARP, MITSUBISHI, CLIMAVENETA-DELONGHI, intenţia echipei departamentului marketing fiind acoperirea întregii game de produse necesare în domeniul ventilării si climatizării, adaptabile oricăror cerinţe de confort şi design interior.

Autorizari

sign

CONTACT RAPID

0232.296.465

sau

0371.007.000

Mereu aproape de casa sau afacerea dumneavoastra

Fax: 0332.816.144
0232.296.465

 • DIRECTOR GENERAL KRANZ SRL

  POPESCU ALEXANDRU

  Calitatea lucrarilor la Palatul de Justitie Iasi a fost deosebita,nefiind necesare remedieri. Punerea in functiune, reglarile si scolarizarea personalului au fost facute tot de MAGNUM THERM SRL la terminarea lucrarilor. Orice solicitare a beneficiarului final a fost satisfacuta atat in perioada executarii lucrarilor, cat si dupa punerea in functiune.”

 • Director Tehnic BUILD CORP SRL

  BALAN CONSTANTIN

  Imi face placere ca am posibilitatea sa recomand MAGNUMTHERM SRL ca un contractor de calitate ce a oferit BUILDCORP SRL, ANTREPRENOR GENERAL PALAS IASI servicii de prima clasa. MAGNUM THERM a derulat cateva proiecte de profil inalt pentru noi, iar rezultatul a fost intotdeauna unul exceptional. Promteh, prin intermediul domnului Medvid Mirce Lucian, a executat pentru noi proiecte incepand de la unor instalatii de conditionare , incalzire si sanitare pana la servicii de intretinere si prevenire a deteriorarii instalatiilor. In toata acestea, ei au mentinut mereu standardele unei calitati deosebite in conditiile respectarii termenelor, adesea realizand proiectele inainte de termen si sub bugetul estimat. MAGNUM THERM SRL a oferit Dezvoltatorului proiectului PALAS servicii ce ii fac sa se situeze mult peste orice alti contractori similari pe care i-am folosit.”

 • PROIECT MANAGER IDEO IASI-GRUPUL DE FIRME TESTER IASI

  BALAN OCTAVIAN

  Ne face placere sa recomandam oricarui beneficiar firma MAGNUM THERM SRL ca fiind un executant deosebit ce realizeaza lucrari de buna calitate, dispus sa asigure consiliere pentru proiectare in vederea gasirii unei solutii economice si viabile.”

 • (Director Comercial SHR Ploiesti, Antreprenor general Hotel International) 2012 - 2014

  Gabi Panait

  MAGNUM THERM SRL a executat in Hotelul International Iasi urmatoarele categorii de lucrari: instalatii de incalzire, aer conditionat, alimentare cu apa menajera, sanitare, instalare sisteme de incalzire, instalare sisteme de aer conditionat, instalatie de pompare apa menejera. Toate lucrarile sus-mentionate au fost executate cu personal bine pregatit si asistenta tehnica de specialitate, respectandu-se documentatia tehnica si termenele contractuale.”

PORTOFOLIUL NOSTRU

Noi chiar facem instalatii  SERVICII