Instalatii de incalzire si racire a suprafetelor
MAGNUM THERM oferă sisteme complete şi vă pune la dispoziţie soluţii bine gândite pentru toate variantele de utilizare în construcţii noi şi proiecte de renovare, pentru instalaţii de încălzire şi răcire atât în pardoseala cât şi în perete şi plafon, cu montaj în sistem umed sau uscat.
Toate sistemele de incalzire si racire a suprafetelor au fost concepute pentru programul de lucru dur pe şantiere. Din experienţă practică pentru o utilizare practică. Indiferent pentru ce sistem optaţi, toate componentele sunt uşor şi simplu de montat şi oferă antreprenorilor dvs. cote maxime de siguranţă şi calitate.

Sistemele REHAU de încălzire prin pardoseală:
Sistemele REHAU de încălzire prin pardoseală se pot utiliza ca sisteme de încălzire a întregului spaţiu interior cu economie de energie în următoarele tipuri de clădiri:
Clădiri de locuinţe
Clădiri publice: şcoli, grădiniţe, săli de sport, biserici, cămine de bătrâni, magazine universale, restaurante
Construcţii industriale: hale de depozitare, hale de producţie.
Sistemele de încălzire prin pardoseală REHAU acoperă fără probleme necesarul specific de căldură al clădirilor noi, datorită înaltului coeficient de energie radiată.

Sistemele REHAU de încălzire prin pardoseală creează un climat interior confortabil indiferent de temperatura exterioară.
Confortul termic
Sistemele REHAU de încălzire prin pardoseală încălzesc cu o temperatură scăzută a suprafeţei pardoselei şi o distribuţie uniformă a temperaturii printr-o energie radiantă medie, care creează confortul termic dorit. În comparaţie cu sistemele statice de încălzire, sistemele REHAU creează un echilibru termic între corpul uman şi mediul ambiant din încăpere, obţinându-se astfel o senzaţie optimă de confort.

Suprafaţa de încălzire a pardoselei reprezintă şi suprafaţa de contact direct cu corpul uman. Din motive medicale şi psihologice nu trebuie depăşite următoarele limite maxime de temperatură:
încăperi de lucru sau alte încăperi în care se lucrează cu precădere în picioare 27°C
birouri şi încăperi de locuit 29°C
coridoare, spaţii de trecere 30°C
băi, saune şi hale pentru bazine de înot 33°C
încăperi sau zone mai puţin circulate (de ex. zone de margine) 35°C
Valorile indicate în normativul ASR pentru temperatura incaperii sunt următoarele:
Activitate şezând 19°C
Activitate în picioare 17°C
Birou 20°C
Baie 24°C
Dormitor 15-18°C

Economia de energie
Datorită coeficientului înalt de energie radiantă al sistemelor REHAU de încălzire prin pardoseală, starea de confort termic se instalează chiar la temperaturi mai scăzute ale mediului ambiant. Aceasta poate fi redusă astfel cu 1°C până la 2°C, lucru care duce la o economie de energie de 3-6% pe an.
Protecţia mediului

Datorită capacitatii ridicate de incalzire, chiar si prin folosirea unor temperaturi scazute de alimentare cu agent termic, sistemele de încălzire prin pardoseală pot fi ideal combinate cu cazane în condensaţie, pompe de căldură sau colectoare solare.

Caracterul antialergic
Datorită cotei reduse de energie convectivă a sistemelor REHAU nu se creează curenţi de aer. Astfel antrenarea prafului în încăpere este minimă. Acest lucru protejează căile respiratorii – nu numai la persoanele alergice.

Încăperi estetice, fără calorifere
Sistemele REHAU de încălzire prin pardoseală permit libertatea amenajării spaţiului îi oferă arhitectului libertate de proiectare reduc pericolul de accidente în grădiniţe, şcoli, spitale sau cămine de bătrâni.
Sistemele REHAU de încălzire prin pardoseală se prezintă în modul următor:

Ţevile de încălzire RAUTHERM-S
Ţevile RAUTHERM-S sunt recomandate conform DIN 4726 pentru temperatură de tur de până la 70°C şi un regim de presiune de 3 bari.
La baza dezvoltării actualei ţevi RAUTHERM-S stă ţeava din polietilenă reticulată la presiuni înalte RAUTHERM, fabricată şi cunoscută de mai bine de 25 de ani. Reticularea are loc la temperaturi înalte cu ajutorul peroxizilor. Moleculele singulare de polietilenă se cuplează între ele şi formează o reţea tridimensională.
Astfel se îmbunătăţesc considerabil calităţile polietilenei, îndeosebi în ceea ce priveşte rezistenţa la temperatură şi presiune, rezistenţa la frig şi la fisurarea sub sarcină. Stratul coextrudat de protecţie la difuzia oxigenului este din alcool etilen-vinilic (EVAL), polimerul cu cel mai puternic efect de protecţie. Cerinţele normativului 4726 privind etanşeitatea la difuzia oxigenului sunt îndeplinite cu marjă mare de siguranţă. Printr-un strat adeziv se obţine o aderenţă puternică între tubul de bază şi stratul de protecţie. Stratul din EVAL este insolubil în apă şi rezistă foarte bine la uzura prin frecare sau la solicitări climatice, astfel că face faţă condiţiilor aspre de şantier.
Printre avantajele sistemelor de încălzire prin pardoseală REHAU putem enumera:

  • confort termic deosebit
  • nu ridică praful în atmosferă
  • economie de energie (~40%)
  • permite combinarea cu celelalte sisteme; gamă completă de variante şi aplicaţii
  • protejează centrala termică
  • economie de spaţiu
  • montarea este uşoară, tehnologia nu necesită substanţe de lipire, energie electrică, termică, etc
  • kitul oferă un plus de izolare termică
  • asistenţă tehnică asigurată, inclusiv pe şantier
  • garanţie 10 ani, durată de viaţă 100 de ani.

Pentru o eficienţă maximă a sistemelor de încălzire prin pardoseală REHAU trebuie avute în vedere următoarele indicaţii privind pozarea:

La dispunerea registrului de ţevi trebuie luat în considerare planul de rosturi. Este interzisă dispunerea registrului de ţevi peste rosturile de separare ale construcţiei.
Ţevile circuitului de încălzire care traversează inevitabil rosturile de separare ale clădirii sau rosturile de dilataţie trebuie prevăzute cu tub de protecţie (de ex. tub ondulat REHAU).
Aceleaşi măsuri de protecţie sunt necesare pentru ţevile care traversează pereţi şi planşee sau care ies din stratul de şapă, de ex. în zona de racordare la distribuitor.
De asemenea trebuie respectată raza de curbură admisă pentru ţevile RAUTHERM-S şi anume:
la > 0°C: (5*D)
la cca. 130°C: (3*D)
(D = diametrul exterior al ţevii).
În ceea ce priveşte transportul şi depozitarea componentelor sistemelor de încălzire prin pardoseală REHAU trebuie respectate următoarele recomandări:
Ţevile RAUTHERM şi celelalte componente ale sistemului vor fi încărcate şi descărcate sub supraveghere competentă şi vor fi transportate şi depozitate conform prescripţiilor pentru acest tip de material.
Ţevile neprotejate nu vor fi târâte pe pământ sau beton şi vor fi depozitate pe suprafeţe plane care nu prezintă canturi ascuţite.
Ţevile se vor feri de uleiuri, grăsimi, vopsele etc. precum şi de acţiunea prelungită a razelor soarelui.

0
ANGAJATI
0+
CASE SI BIROURI
0%
CLIENTI FERICITI!
0+
ORASE IN CARE AM LUCRAT
0+
CAFELE BAUTE ALATURI DE CLIENTI

MAGNUM THERM

Firma SC MAGNUM THERM SRL a fost înfiinţată în anul 2007, având ca obiect principal de activitate distributia şi instalarea de echipamente termice, ventilaţie şi climatizare cu diverse aplicaţii: spaţii rezidenţiale, sedii de firme, clădiri de birouri, hoteluri, apartamente, hale industriale, etc.

Pe masura ce solicitarile clientilor au crescut, SC MAGNUM THERM SRL si-a diversificat gama produselor comercializate, fiind in prezent reprezentant pentru REHAU, PURMO, VIESSMANN, FERROLI, IMMERGAS, VOGEL&NOOT, De LONGHI, DANFOSS, HUMMEL. Fiecare marca de echipament oferit de MAGNUM THERM inseamna o solutie avantajoasa si performanta in domeniu, pe plan intermational!

Ca o confirmare a rezultatelor obtinute SC MAGNUM THERM SRL detine Certificatul care atesta conformitatea Sistemului de Management al Calitatii cu standardul international ISO 9001:2000, Sistemului de Management de Mediu cu standardul international SR EN ISO 14001:2005, EN ISO 14001:2004 , Sistemului de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale cu standardul international SR OHSAS 18001:2008/BS OHSAS 18001:2007, Sistemul de Management al Responsabilitatii Sociale SA 8000:2008 si Sistemul de Management al Securitatii Informatiei SR ISO/CEI 27001:2006 ISO/CEI 27001:2005.
Consultanta pentru alegerea si dimensionarea corecta a echipamentelor, instalarea la cheie, service-ul prompt si competent pentru perioada de garantie si postgarantie, comunicarea directa si eficienta sunt confirmarile de care aveti nevoie.

Până la această dată firma MAGNUM THERM SRL a distribuit prin reteaua proprie de dealeri diverse marci de prestigiu, cum ar fi: FERROLI, CLINT, DAIKIN, SHARP, MITSUBISHI, CLIMAVENETA-DELONGHI, intenţia echipei departamentului marketing fiind acoperirea întregii game de produse necesare în domeniul ventilării si climatizării, adaptabile oricăror cerinţe de confort şi design interior.

sign

CONTACT RAPID

0232.296.465

sau

0371.007.000

Mereu aproape de casa sau afacerea dumneavoastra

Fax: 0332.816.144
0232.296.465

PORTOFOLIUL NOSTRU

Noi chiar facem instalatii  SERVICII