Pompe de caldura
Perfectiune in eficienta energetica: pompele de caldura

Cu pompele de căldură, pentru prima dată toate soluţiile semnificative privind instalaţiile tehnice pentru clădiri sunt disponibile dintr-o singură sursă.

Încălzirea globală şi efectele ei asupra omului şi a naturii, preţurile energiei în continuă creştere, dar şi dependenţa tot mai mare de surse fosile de energie creează necesitatea unor soluţii durabile de punere la dispoziţiei a energiei necesare.

Noile pompe de căldură promovează utilizarea inteligentă a energiei din sol, ape subterane sau aer, pentru un confort maxim şi pentru o calitate a vieţii cu respect faţă de mediu.

Cu alte cuvinte, această nouă tehnologie incorporează mai multe soluţii, începând cu instalaţia clasică de apă potabilă, trecând prin toate variantele moderne de încălzire/răcire a suprafeţelor, sistemele de canalizare menajeră prevăzute cu protecţie fonică, pregătirea apei calde menajere şi tehnica de reglare, până la sisteme regenerative cum sunt energia termică solară şi geotermia cu pompe de căldură, colectoare şi sonde.

O pompă de căldură prezintă eficienţa optimă numai atunci când este adaptată corespunzător şi coordonată cu celelalte componente ale instalaţiei tehnice. Pretenţia MAGNUM THERM este de a reuni toate sistemele parţiale implicate într-o unitate cu eficienţă sporită, cu o calitate şi o durabilitate maxime.

Cu pompele de căldură economisiţi costuri de energie, protejaţi mediul şi vă bucuraţi de independenţă! Acesta este elementul central pentru utilizarea inteligentă a energiei din mediu şi oferă toate soluţiile de instalaţii tehnice pentru clădiri într-un singur sistem: pompa de căldură model GEO, cea model AQUA şi modelul AERO. Pompa de căldură extrage din mediul înconjurător (pământ, apă sau aer) căldura, o pompează la un nivel mai mare şi apoi o transmite la un sistem de încălzire. Modelul GEO foloseşte căldura din sol – utilizează colectori de căldură din sol cu care extrage căldura ce se răceşte apoi în pompa de căldură. Prin procesul de răcire agentul frigorific se evaporă în pompă şi generează căldură.

Modelul AQUA foloseşte ca energie apa subterană sau apa din lacurile şi râurile învecinate. Pentru aceasta este construit un puţ care alimentează pompa de căldură cu apă. Pompa extrage energia din apă, prin faptul că răceşte apa şi astfel generează căldură. Ulterior, apa este reintrodusă în sursa originală printr-un al doilea puţ. În ceea ce priveşte pompa de căldură AERO aceasta preia energia din aerul exterior şi funcţionează în principiu ca o pompă de căldură din sol. E bine de ştiut că din interiorul casei pompa de căldură poate fi programată şi, astfel, poate fi controlat consumul de energie.

0
ANGAJATI
0+
CASE SI BIROURI
0%
CLIENTI FERICITI!
0+
ORASE IN CARE AM LUCRAT
0+
CAFELE BAUTE ALATURI DE CLIENTI

MAGNUM THERM

Firma SC MAGNUM THERM SRL a fost înfiinţată în anul 2007, având ca obiect principal de activitate distributia şi instalarea de echipamente termice, ventilaţie şi climatizare cu diverse aplicaţii: spaţii rezidenţiale, sedii de firme, clădiri de birouri, hoteluri, apartamente, hale industriale, etc.

Pe masura ce solicitarile clientilor au crescut, SC MAGNUM THERM SRL si-a diversificat gama produselor comercializate, fiind in prezent reprezentant pentru REHAU, PURMO, VIESSMANN, FERROLI, IMMERGAS, VOGEL&NOOT, De LONGHI, DANFOSS, HUMMEL. Fiecare marca de echipament oferit de MAGNUM THERM inseamna o solutie avantajoasa si performanta in domeniu, pe plan intermational!

Ca o confirmare a rezultatelor obtinute SC MAGNUM THERM SRL detine Certificatul care atesta conformitatea Sistemului de Management al Calitatii cu standardul international ISO 9001:2000, Sistemului de Management de Mediu cu standardul international SR EN ISO 14001:2005, EN ISO 14001:2004 , Sistemului de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale cu standardul international SR OHSAS 18001:2008/BS OHSAS 18001:2007, Sistemul de Management al Responsabilitatii Sociale SA 8000:2008 si Sistemul de Management al Securitatii Informatiei SR ISO/CEI 27001:2006 ISO/CEI 27001:2005.
Consultanta pentru alegerea si dimensionarea corecta a echipamentelor, instalarea la cheie, service-ul prompt si competent pentru perioada de garantie si postgarantie, comunicarea directa si eficienta sunt confirmarile de care aveti nevoie.

Până la această dată firma MAGNUM THERM SRL a distribuit prin reteaua proprie de dealeri diverse marci de prestigiu, cum ar fi: FERROLI, CLINT, DAIKIN, SHARP, MITSUBISHI, CLIMAVENETA-DELONGHI, intenţia echipei departamentului marketing fiind acoperirea întregii game de produse necesare în domeniul ventilării si climatizării, adaptabile oricăror cerinţe de confort şi design interior.

sign

CONTACT RAPID

0232.296.465

sau

0371.007.000

Mereu aproape de casa sau afacerea dumneavoastra

Fax: 0332.816.144
0232.296.465

PORTOFOLIUL NOSTRU

Noi chiar facem instalatii  SERVICII