*

WHAT DO OUR CUSTOMERS SAY?

 • DIRECTOR GENERAL KRANZ SRL

  POPESCU ALEXANDRU

  Calitatea lucrarilor la Palatul de Justitie Iasi a fost deosebita,nefiind necesare remedieri. Punerea in functiune, reglarile si scolarizarea personalului au fost facute tot de MAGNUM THERM SRL la terminarea lucrarilor. Orice solicitare a beneficiarului final a fost satisfacuta atat in perioada executarii lucrarilor, cat si dupa punerea in functiune.”

 • Director Tehnic BUILD CORP SRL

  BALAN CONSTANTIN

  Imi face placere ca am posibilitatea sa recomand MAGNUMTHERM SRL ca un contractor de calitate ce a oferit BUILDCORP SRL, ANTREPRENOR GENERAL PALAS IASI servicii de prima clasa. MAGNUM THERM a derulat cateva proiecte de profil inalt pentru noi, iar rezultatul a fost intotdeauna unul exceptional. Promteh, prin intermediul domnului Medvid Mirce Lucian, a executat pentru noi proiecte incepand de la unor instalatii de conditionare , incalzire si sanitare pana la servicii de intretinere si prevenire a deteriorarii instalatiilor. In toata acestea, ei au mentinut mereu standardele unei calitati deosebite in conditiile respectarii termenelor, adesea realizand proiectele inainte de termen si sub bugetul estimat. MAGNUM THERM SRL a oferit Dezvoltatorului proiectului PALAS servicii ce ii fac sa se situeze mult peste orice alti contractori similari pe care i-am folosit.”

 • PROIECT MANAGER IDEO IASI-GRUPUL DE FIRME TESTER IASI

  BALAN OCTAVIAN

  Ne face placere sa recomandam oricarui beneficiar firma MAGNUM THERM SRL ca fiind un executant deosebit ce realizeaza lucrari de buna calitate, dispus sa asigure consiliere pentru proiectare in vederea gasirii unei solutii economice si viabile.”

 • (Director Comercial SHR Ploiesti, Antreprenor general Hotel International) 2012 - 2014

  Gabi Panait

  MAGNUM THERM SRL a executat in Hotelul International Iasi urmatoarele categorii de lucrari: instalatii de incalzire, aer conditionat, alimentare cu apa menajera, sanitare, instalare sisteme de incalzire, instalare sisteme de aer conditionat, instalatie de pompare apa menejera. Toate lucrarile sus-mentionate au fost executate cu personal bine pregatit si asistenta tehnica de specialitate, respectandu-se documentatia tehnica si termenele contractuale.”