HI-VRV

Cateva randuri despre HI-VRV

 

Pompe de caldura

In cazul cladirilor comerciale inteligente, precum birouri, hoteluri si magazine importante, practica ultimilor ani a impus utilizarea de zone vitrate extinse cu frecvente surplusuri de caldura solara care pot fi disipate numai cu ajutorul sistemelor de aer conditionat. Prin urmare, cresterea in importanta a sistemelor de aer conditionat nu este surprinzatoare iar, in prezent, acestea sunt acceptate la scara larga ca o parte integrata a celor mai multe concepte arhitecturale moderne care cauta sa asigure un mediu interior echilibrat si confortabil.

Dar utilizatorii finali asteapta de la sistemele de aer conditionat mult mai mult decat racirea sau incalzirea mediului interior, iar solutia ideala si indelung cautata este un sistem „complet pentru mediul interior”, care sa fie foarte eficient din punct de vedere energetic, acesta trebuie sa furnizeze si ventilatie cu aer proaspat si ideal, o incalzire uniforma prin intermediul perdelei de aer cald. Iar toate aceste discipline trebuie sustinute de un control precis prin intermediul sistemelor de administrare centralizata sau individuala.

Cu introducerea tehnologiei VRV-VIII racita cu apa pentru aplicatii geotermale, Daikin intra in domeniul utilizarii energiei geotermale. Aplicatiile geotermale ofera eficienta sporita si stabilitate a performantei impreuna cu un zgomot extrem de redus si necesitati de intretinere scazute.

Solutia dezvoltata VRVIII-Q permite pastrarea traseului existent de R22, iar in unele situatii, permite chiar pastrarea unitatilor interioare si a controlerelor.

Acest sistem aveti beneficii majore

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

 
Proudly powered by gazduireSite.ro